26.06.2009

RIP

Azi-noapte (ora RO) a murit Michael Jackson.

Azi dimineata la ora 9 citeam pe forum cum MTV in USA a decretat un fel de zi Michael Jackson. MTV Romania difuza ceva Smiley. VH1 difuza chestii. Kiss TV alte chestii. Pe Music Channel era clipul Dirty Diana, dupa care au urmat chestii.

Pe la ora 12 MTV Romania a deschis probabil televizorul si a aflat ca in USA MTV-ului ii pasa. A tuflit o sigla neagra, a scris in coltul ecranului "M is for Michael" si a chemat o mitza-biciclista sa ne anunte ce se scrie prin presa straina despre asta. Printre multe vorbe si proaste au inceput sa difuzeze clipuri. Dupa o repriza de trancaneala am avut bucuria sa constat ca MTV RO pare sa prefere in mod deosebit videoclipul Smooth Criminal pe care il redifuzau dupa un scurt interval de 10 minute. Gafa de a fi dat pe sticla exact aceleasi 2 clipuri care rulasera cu 10 minute in urma a fost motivata de Biciclista prin emotia si durerea colegilor ei din spatele camerelor. Ha ha.

Acu nu zic, o murit Michael Jackson, nu a izbucnit al III-lea razboi mondial. Nu e cazul sa decretam doliu national. Totusi, parca ma asteptam la nitel mai multa consideratie din partea posturilor tv MUZICALE.

De ce scriu toate astea? Pentru ca azi s-a rupt si aceasta legatura cu Anca de la 14-16 ani, cu postere cu Michael Jackson pe pereti, cu "romane" scrise sau...vorbite. Dupa cum i-am raspuns tatei azi dimineata...:

Pacat.

2 comentarii:

  1. si ce?
    adica...recunoaste...a fost CINEVA...macar acuma, dupa moarte sa nu il mai vorbesti de rau /:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca nu ai inteles postarea mea. Reciteste te rog.

    RăspundețiȘtergere