07.03.2009

Memoria a jucat feste... cumva

Ilinca a venit pe lume ceva mai devreme dacat era programata. Din data de 5 Martie 2009 avem un nou membru in familie. Anuntul acesta trebuia sa il faca autoarea de drept al acestui blog, motiv pentru care nu am sa intru in prea multe detalii, pentru a-i lasa ei onoarea de a posta fotografii. Totusi, nu pot spune ca nu sunt mandra de sora-mea cu partea ei de familie, formata din trei membri independenti.
Pe calea asta as vrea sa iti spun, sora-mea, ca te iubesc foarte mult. Nu cred ca as putea admite asta live pentru ca m-ar podidi plansul. Inca nu imi vine a crede ca esti femeie in toata firea, maritata si cu un copil. Eu tot imi aduc aminte de acele vremuri cand imparteam aceeasi camera, chiar acelasi pat pentru o perioada, cand ne certam mereu, ne faceam confidente si imi mai luai apararea in fata alor nostri. Cred ca o mare partea din personalitatea mea ti se datoreaza, poate un procentaj mai mare decat cel pe care il datorez altora, printre care parintilor nostri. Felicitari. Se pare ca ai mai crescut deja un copil, ai sanse sa iasa bine cu asta care este in toata regula al tau. Pupicei.

3 comentarii:

  1. Oh, so sueeessss...:) Si noi felicitam inca o data si asteptam pisicile sa vina acasa.>:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine ai venit pe lume Ilinca, se vede ca ai fost asteptata cu nerabdare si bucurie.
    Laura, ce coincidenta acelasi nume ca si sora mea. Ai descris asa de frumos relatia voastra si atat de asemanator cu relatia mea cu sora mea :)
    Sa va bucurati de mica printesa, sa fiti sanatosi si fericiti!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim !
    Abia acum am citit... I'm speechless :P
    Completam... cu detalii "picante", cu povestea completa, desi va iesi o postare kilomeeetrica. pina atunci pupam si noi pe toata lumea.

    RăspundețiȘtergere