27.01.2009

Bad boys

Hihihi....v-am pacalit. Nu, nu pot sa fac acum portretul unui bad boy acceptabil. Si nu, nu sint de acord ca bad boy e bad doar atita timp cit nu il poti avea. Pentru detalii, recomand cura intensiva de Californication, seriile 1 si 2. Tip: in seria 2 exista 2 bad boys. Inca nu stiu care dintre ei este mai fascinant.

Un comentariu:

  1. Eram datoare cu o definitie:
    Bad boy pentru mine = Jim Stark (James Dean) in Rebel fara cauza; = col Surov (Yul Brynner) in The Journey; Larry (Clive Owen) din Closer.

    Nici io nu sunt de acord cu treaba ca bad boy devine plicticos atunci cand il ai. Ba kiar as putea spune ca atunci ii mai interesant. Pentru ca bad-boy ul pentru mine ii de obicei un narcisist, unu' care are lumea lui, sferele lui inalte, de obicei populate cu alcool, curse de mashini (sau orice alta activitate producatoare de testosteron si adrenalina in exces) si alte femei cu craci lungi (care go up to there :P). Si is intr-adevar dinamici si fermecatori, atata timp cat nu incerci sa walk on the same path si sa ii intrerupi din lumea lor "masculina" cu informatii despre commitment, despre nevoile tale (de dragoste, de tandrete, de...de...).
    Asa ca pe vremea cand nevoile mele nu erau asha "clar" conturate credeam ca pot sa traiesc langa un James Dean sa zicem si sa ii suport mood-swingsurile tipice de bad-boy.

    Acuma stiu ca exista good-boys care is la fel de fascinanti, cu diferenta evident ca nu ai parte de surprize majore. Ca dp meu de vedere cam asta ii problema la bad-boys, is surprising. Si in cele mai multe cazuri intr-un fel najpa :). Thanks, I get my adrenalin else where :). Si io cred ca exista oameni "conformisti" care sunt super funny. Si sporty. Si you can have a nice converstion with. Adik, sa ne uitam la mine =))))

    RăspundețiȘtergere