30.01.2010

O lume nebuna?

Am vazut acum vreo doua saptamini o stire care mi-a ramas pe creier de atunci si pe care ma tot tin sa o comentez pe blog...insa timpul e o mare problema, recunosc.
Minunata stire (inclusa in jurnalul principal al zilei, cel de seara, de la care personal, nu stiu de ce, am niste pretentii) prezenta un agarici care il imita pe MJ si care a venit sa danseze intr-un club din Bucuresti.
Agariciul asta e atit de obsedat de persoana lui MJ incit si-a facut operatii estetice ca sa semene cit mai bine cu el. I-a reusit destul de bine. Nu stiu de cind danseaza el ca al sau idol, probabil de ceva vreme, ca cica l-a intilnit pe MJ cu o saptamina inainte de moartea acestuia, MJ propunindu-i sa participe la celebra serie de concerte programata sa aiba loc la Londra.
Ei bine, dupa aceasta unica intilnire, agariciul are tupeul sa spuna ca MJ i-a fost prieten. Si tot MJ (in spirit de data aceasta) i-a spus sa continue cu "munca" pe care o face. MJ fiind preocupat probabil, in lumea de dincolo, ca fanul sau inrait sa beneficieze de o sursa considerabila si (aproape) inepuizabila de venituri.
Ca si cum declaratiile unui dansator obsedat care si-a batut joc de propriul trup nu ar fi fost de ajuns, stirea prezinta si succesul de care s-a bucurat individul in clubul in care a performat. Sa vezi si sa nu crezi ! Aceeasi isterie de la concertul din 92 (cred): fete plinse, disperate, lesinind, urlind, zbatindu-se si luptind cu agentii de paza sa sara pe "MJ".

Fratioare. Saracul e la six feet under ca sa ma exprim frumos. Daca o mai fi ajuns acolo, dupa tot circul facut cu inmormintarea, dupa bataia de joc cu uite sicriul nu e sicriul, dupa incredibilele incercari de dezorientare a fanilor si de directionare a acestora in enshpe locatii diferite. Cum poti sa lesini imaginindu-ti ca O COPIE este originalul?

Si cum poti sa umpli timpul jurnalului de stiri cu asemenea non-stire?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu