01.01.2010

LMA :D

Asaaaaa...
Deci a mai trecut un an (care este) si a venit altul, o cifra rotunda, mai sint 2 ani si se sfirseste lumea (asta daca mayasii - cred - nu au gresit la calcule, iar interpretii scrierilor lor nu au gresit la traducere), deci e inutil sa mai fac vreun bilant sau vreun plan de viitor, ceea ce va doresc si voua. Oricum bilanturile astea de sfirsit - inceput de an sint o mare abureala (oare am zis asta si anul trecut?) si cine le face si le publica pe blog (sau in alta parte) este un mare farsor si un mincinos; ca doar n-o sa spuna nimeni ca de-amu incolo n-o sa mai injure batrinelele pe trecerea de pietoni, n-o sa mai scuipe in scara blocului, n-o sa se mai scarpine in dos in tramvai si n-o sa se mai beseasca in mijlocul mall-ului pe principiul "e aglomerat si nu stie nimeni de la cine vine"; nuuuuu....! care mai de care vrea sa fie mai rabdator, mai intelept, sa se impace cu mamitica, sa ofere flori vecinei al carei ciine se pisa pe usa de la intrare, sa tina cont de fengshuiu' de grija caruia nu doarme tovarasa de apartament noaptea si in general sa fie zen, si sa ii ajute si pe cei din jur sa devina zen. Desigur, banii nu vor aduce/cumpara fericirea nici in 2010 (dar o pot ajuta sa supravietuiasca cu ajutorul vuitoanelor, inspirind aer curat de statiune de ski austriaca sau elvetiana), si vor ramine un subiect vulgar de discutie, vrem sa avansam in cariera (cei care mai au asa ceva) dar nu cu orice pret (haha), o sa ne iubim mai mult si mai sincer sotul/sotia (o sa ne controlam in continuare impulsul de a-i face vreo tigaie guler atunci cind ii gasim sosetele aruncate in toata casa, sau pudra de nas imprastiata pe laptop).
Dupa asta urmeaza, firesc, planurile de auto-implinire sufleteasca si mentala (nu, nu am ajuns inca la aia trupeasca): o sa merg la teatru macar o data pe luna, la film de doua ori pe luna, o sa citesc o macar 6 carti pe an, o sa ma perfectionez in arta bonsaiului si daca asta nu-mi iese m-oi apuca de origami, ca sa imi educ indeminarea, rabdarea si....da, ati ghicit, zenul. Mi-oi invata copilul ca Beethoven nu a fost (doar) o javra cit un vitel, si in loc sa il uit la Cartoon Network l-oi pune sa vada Baby Einstein. De asemeni, n-o sa-l mai uit la gradinita (adica vreau sa zic ca n-o sa-l uit nici de-acu incolo...) si n-o sa-l mai pocnesc dupa ceafa de cite ori incepe o propozitie cu "De ce..." - pardon, n-o sa-i mai dau o "palmuta peste pampers din cind in cind".

Pe scurt, nu-mi fac planuri. Adica imi fac, da n-am de gind sa vi le spun si voua (si asta nu pentru ca m-as pirtzii in mall - nici nu mai tin minte cum arata mall-ul) pentru ca-s rea si egoista. Si da, nu vreau sa imi scoateti ochii la anu'pe vremea asta ca am zis si nu m-am tinut de cuvint.

Hai pup la toata lumea (buna) si un calduros, traditional si internautic LMA !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu