22.03.2011

Romanii, care este

Un parlamentar european roman a luat 11.000 euro ca sa fie pro-o-lege dezbatuta in Parlamentul Europei. Ma rog, cica nu e clar, cica asa se face lobby pt anumite cauze, io nu ma pricep da oricum mi se pare de-ampixulea sa iei bani sa sustii o lege sau un proiect. Adica ori iti place/rezonezi cu ea/el, caz in care il sustii, ori nu, caz in care esti contra. Simple as that. Unshpe mii de euro mi se pare cam putin ca pret pentru convingerile mele. E drept, pe mine nu m-a ispitit nimeni cu banii astia, deci convingerile mele s-ar putea sa valoreze, la modul absolut, mult mai putin :)

Primul ministru al Romaniei, Emil Boc, a citat dintr-un laureat al premiului Nobel pentru economie. Habar nu am de unde a aflat domnul Nobel-owner de "onoarea" care i-a fost facuta, cert e ca in presa au aparut declaratii de-ale acestuia cum ca n-a zis niciodata ceea ce a fost citat de dl ministru, ba din contra, ce zice el e TAMAN PE DOS.

Azi la radio am aflat ca statul roman transporta gratuit acasa romanii aflati in Liban. Pe cel din Japonia insa ii transporta doar contra cost, 50% reducere la pretul biletului de avion. La intrebarea "de ce pentru unii muma si pentru altii ciuma?" statul roman raspunde ca nu e obligat sa faca actiuni de caritate si ca oricum romanii din Japonia au un nivel de trai mai ridicat. Ca dovada, mai sint in Japonia romani care ar vrea sa vina acasa, dar nu isi permit sa plateasca acuma, repede, cite 1000euro/cap de vaca furajata, respectiv 500euro/copil.

In acelasi timp, mafia si retelele de crima organizata din Japonia au pus mina de la mina si au donat 40 de tone de alimente pentru sinistrati. Dar aia-s japonezii, care este...:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu