05.06.2010

Am trisat

Am trisat pe blogul asta si imi pare rau.
Mi-am sters o postare pentru ca am scris-o intr-un moment de suparare care s-a dovedit a fi fost nefondata, pentru ca m-am gindit ca o va citi cineva apropiat si va suferi degeaba.
Scrisesem despre oglinda unei vieti, oglinda sparta si lipita la loc de prea multe ori. Despre o oglinda care distorsioneaza tot, care trebuie ascunsa in asa fel incit sa nu atraga atentia, sa treaca neobservata, sa fie privita doar din unghiul corect.
Imi pare rau in primul rind pentru ca nu am cum sa recuperez acel entry.
Imi pare rau ca am fost atit de nesincera cu mine insami incit sa violez pseudo-intimitatea acestui blog. Cred ca este evident pentru toti cei care il citesc ca nu este genul de blog pe care sa imi fi propus sa destainui secretele vietii mele (cel putin nu intr-un mod evident), poate doar arareori si cifrat. Si totusi, desi mi-am mutat toate postarile pe blogul de pe wordpress, deci as putea incepe oricind sa scriu acolo, ceva ma tinea legata de pagina asta albastra, care imi oferea sentimentul de "acasa".
Pe care l-am pierdut.
De ce imi bat capul cu asta?
Pentru ca in seara asta oglinda s-a mai spart inca o data. Si m-am taiat in cioburi...

3 comentarii:

  1. trebuia sa stergi doar comentariul neplacut :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu a fost un comentariu neplacut, pur si simplu nu am vrut sa fie citit de cineva...

    RăspundețiȘtergere
  3. Hmmm...Iti urmaresc blogul inca de la inceput...chiar daca nu am vrut sa intervin cu vreun comentariu emapatic sau poate anost. Stiu ca nu e un blog in care sa iti asterni marile secrete sau sa dai tot din casa cum ar spune o vorba romaneasca.M-am regasit de multe ori in randurile pe care le-ai asternut aici(nostalgia copilariei, muntilor, naturii si lucrurilor facute in tihna)si mi-as dori sa am curajul sa fac lucruri pe care le-ai facut tu (un copil minunat si 2 ani dedicati lui).Imi pare rau daca intradevar s-a spart oglinda si sper din tot sufletul ca nu e oglinda la care ma gandesc eu....Ti-am admirat de multe ori curajul si nonconformismul inca din facultate si iti dorec sincer sa nu regreti niciodata hotararile pe care le-ai luat in viata.Te pup dulce si te astept la o cafea la serviciu.

    RăspundețiȘtergere