14.02.2009

In cate feluri poti face bagajul

In mod evident, in macar doua. Al meu sau al mamei.

Daca a va pregati valiza pentru o plecare vi se pare un lucru dificil, sa va explic cateva principii.
In niciun caz sa nu credeti ca va puteti pregati hainele cu o zi sau doua inainte de plecare. Ele trebuie adunate in teancuri ordonate pe pat sau pe birou cu macar o saptamana inainte.
Din bagaj nu trebuie excluse elemente absolut necesare care cu siguranta lipsesc din casa oricarui om normal, sau pe care nu le puteti achizitiona de nicaieri de la destinatie. Astfel, veti adauga la greutatea oricum coplesitoare a bagajului o pereche de papuci de casa, vreo trei feluri de sapun, gel de dus, sampon, tampoane, protege-slip-uri, un teanc de imbracaminte pe care nu esti sigur ca il vei utiliza vreodata, insa e bine "sa fie acolo".
Daca ati bifat lista de mai sus, intervine problema de ordine a aranjarii lor in bagaj. Toate obiectele dure sau de care cu siguranta veti avea nevoie pana la destinatie, cum ar fi periuta de dinti cu tot setul pentru igiena personala, lenjeria de schimb, hainele de stat in casa, trebuie indesate pe fundul gentii. Deasupra lor vor veni cladite in straturi hainele pe care POATE le veti imbraca in plecarea dumneavoastra de acasa. Dupa aceea se prind curelutele de siguranta, se pune capacul, se urca cineva pe valiza, pentru ca altcineva sa incerce sa traga fermoarul.

Pentru sora-mea, as avea ceva de zis la comentariile rautacioase legate de peretele cu desene, ca de plecarea mea... as vrea sa vad cu ce ar mai putea veni nou la suma celor spuse.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu