04.01.2009

O turbat lupu'....

Tocmai cind credeam ca nu au mai ramas multe chestii care sa ma poata mira, am mai gasit unul...
Nu stiu daca va amintiti ca am spus ca citesc (si postez din cind in cind) pe un forum dedicat copiilor (teoretic..). Atunci cind am mentionat asta, am scapat citeva "judecati de valoare" privind non-valoarea multor useri, insa timid; pina la urma, vorba cui a spus, nu-ti place nu minca; devreme ce intru aproape zilnic sa vad ce se mai scrie pe acolo, inseamna ca...imi place, nu?

Ei....azi am gasit doua topicuri care m-au...amuzat???
Femeile emancipate care s-au saturat sa stea la cratita si sa isi ierte sotii "umblareti", care nu mai tolereaza multe aspecte ale vietii de familie "traditionale romanesti" (nu, nu ma refer la dilema "chiar este bataia rupta din rai?") si care se razvratesc scotind copiii afara fara caciulita, au decis ca este cazul sa:
- elucideze misterele francmasoneriei feminine
- inventeze - infiinteze un guvern al forumului.

Chestia cu francmasoneria n-am priceput-o eu prea bine niciodata si nici nu prea m-a pasionat, asa ca am trecut repejor peste dezbaterile legate de compatibilitatea notiunilor de francmason si femeie.
Dar cum tot romanul se pricepe la politica, am zis ca la topicul cu guvernul o fi ceva de ris; probabil ca e rost de ceva glumite, propunind membri vechi si activi ai forumului in diverse "posturi imaginare de conducere", pornind de la calitatile si defectele care transpar din postarile lor...
Ei....nu ! Chiar deloc. Userul (foarte nou) care a venit cu aceasta idee mareata vrea sa facem chestia asta...pe bune.
Cum adica pe bune, o sa intrebati, si pe buna dreptate ! Adica iac-asa: 20 de useri sint de profesie contabili; astia ar trebui sa alcatuiasca o "casta" aparte, sa propuna chestii care dupa o dezbatere forumistica vor fi coafate si inaintate ministrului economiei, care le va baga in seama si le va aplica (,) ca pe un vox populi.
Io, ca ingrijitoare voluntara de mitze, alaturi de inca vreo zmulta cu accese usor isterice ca mine, sintem numai bune sa inaintam niste propuneri ministerului agriculturii, care fireste ca, in marinimia, maretia si obiectivitatea sa, ne va aplauda si se va grabi sa introduca niscai schimbari...

Ei, si uite asa, internetul ne va ridica pe culmi nebanuite ca natiune, iar forumul cu pricina (aproape ca mi-e ciuda ca m-am jurat sa nu ii fac reclama pe blogul meu pe care nu il citeste nimeni...) va sta la baza unui nou tip de organizare sociala, mentionat de cartile de istorie ce vor fi scrise peste vo' 500 de ani. Ura !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu