09.07.2010

Offf, blogspot....

Abia ce am terminat de editat de cinshpe mii de ori postarea anterioara, si tot nu arata cum as fi vrut si cum ar fi trebuit. M-am oprit din editat nu pentru ca butoanele ar merge fix ca o bicicleta cu roti patrate, nu pentru ca desi folosesc editorul de text word de ani buni, si o fac repede si cu placere si cu pricepere, nu reusesc sa ma descalt cu cele 5 butoane de aici, ci pentru ca blogspotul incepuse sa vada in loc de litere, cuvinte si fraze, liniute colorate. Rosii, ca sa fiu mai exacta.

Da'ma enerveaza de numa' chestia asta, pentru ca am mai zis eu, pe vremea cind aveam timp, eram absolut maniaca in ceea ce priveste scrisul (de placere): creioane ascutite dupa 2 cuvinte ca sa aiba virful subtire ca virful de ac, stilou cu un anumit tip de penita, cerneala anume, hirtie ba ingalbenita si subtire ca foita de tigara, ba liniata, ba hirtie de xerox clasica...ma rog, aveam 1001 de pasarele in ceea ce priveste scrisul. Si iata-ma aici, scriind impersonal din butoane, si nereusind sa imi editez doua fonturi si doua culori diferite intr-o postare !

Grrrrrrr, blogspot !!!!!

2 comentarii:

  1. Ai grija, cand compui un post, deasupra acelor 5 butoane (dreapta sus) ai 2 taburi: "edit html" si "compose". Daca ai dat pe "compose", iti apar toate detaliile de formatare si nush de ce n-ai reusit sa-ti editezi mesajul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc.
    Cred ca a fost atunci o problema cu blogspotul, o sa incerc sa remediez, dar cind oi avea ceva mai multa vreme :)

    RăspundețiȘtergere